Gastouderopvang DE TROETELBEREN
Liefde rust en regelmaat

Gastenboek

Op deze pagina  kunt u een leuk berichtje achterlaten. Deze pagina is voor iedereen toegankelijk.

Ook aanstaande ouders kunnen lezen welke fijne contacten er bestaan tussen alle aanwezige en vertrekkende ouders met hun kindjes

 


Gastenboek

Valerie Zegger
23-08-16 21:40:00
Sinds november 2014 brengen wij ons zoontje met veel plezier bij de troetelberen. Hij was toen 3 maanden oud. Nu is hij 2 jaar en gaat hij 2 dagen in de week met heel veel plezier er naar toe. We zijn nog nooit met een rot gevoel naar ons werk gegaan omdat hij met een lach achter blijft en soms niet eens tijd heeft om afscheid te nemen. Ella is heel lief voor de kindjes en onderneemt veel met ze. Wij zijn blij dat wij voor deze opvang hebben gekozen! Pluspunt: wij hebben nog nooit andere opvang voor onze zoon moeten regelen omdat Ella ziek was!
Laura Schram
23-08-16 21:32:10
Hele fijne opvang. Altijd persoonlijke aandacht. Mijn zoontje gaat met heel erg veel plezier naar ella toe.
jeannette Admiraal
21-08-16 12:32:20
Wij hebben Ella voor het eerst ontmoet toen zij in 2010 bij AEB opleidingen de cursus Eerste Hulp aan Kinderen volgde. Sinds dien zien wij haar ieder jaar terug bij onze herhalingsavonden, hierdoor zijn de EHBO kennis en vaardigheden volgens de nieuwste richtlijnen Dit laat wel zien dat Ella veiligheid voor de kinderen die aan haar toevertrouwd worden serieus neemt.
Tonen: 5  10