Gastouderopvang DE TROETELBEREN
Liefde rust en regelmaat

Gastenboek

Op deze pagina  kunt u een leuk berichtje achterlaten. Deze pagina is voor iedereen toegankelijk.

Ook aanstaande ouders kunnen lezen welke fijne contacten er bestaan tussen alle aanwezige en vertrekkende ouders met hun kindjes

 

Gastenboek

Miranda R
31-03-18 20:34:06
Ons zoontje ging toen hij 3 maanden was al voor het eerst naar de Troetelberen. Het is voor hem een tweede thuis geworden, we laten hem met een gerust hart achter als we gaan werken. Nu dat hij 9 maanden is begroet hij Ella bij de voordeur al met een brede lach. Aan het eind van de dag haal ik een tevreden ventje op die zijn aandacht, hapjes en slaapjes heeft gehad. We bespreken hoe de dag is geweest en hoe het met hem gaat. Thuis is hij enig kind maar bij Ella geniet hij van het spelen en brabbelen met de andere kindjes. Ze gaan als het weer het toelaat de tuin in of naar buiten de eendjes voeren. Wij hopen dat hij tot aan zijn schooltijd het naar zijn zin mag hebben bij Ella!
Monique Sanders
27-09-17 16:40:09
Onze zoon (nu inmiddels 6) en dochter (net 4) zijn tot hun 4de jaar (vanaf ongeveer 3 maanden) met heel veel plezier naar Ella gegaan. Zelfs op dagen dat ze niet naar de Troetelberen gingen, vroegen ze of ze naar de opvang mochten :). Wij hebben de opvang als zeer fijn ervaren. Bij de Troetelberen heerst een huiselijke sfeer en er wordt veel ondernomen, zoals buiten spelen, naar de kinderboerderij, knutselen, koekjes bakken, puzzelen etc.

Ik zou het andere ouders zeker aanraden om hun kind(eren) naar de troetelberen te brengen.

Bedankt Ella voor de fijne tijd (ook namens de kinderen).

Groetjes Monique
Jennifer Veldt
19-12-16 14:59:37
Onze dochter heeft vandaag (19-12-2016) haar laatste opvangdag bij Ella, ze is onlangs 4 jaar geworden en gaat ze na de Kerstvakantie naar school. We sluiten een peuterfase af en gaan een nieuwe kleuterfase in.

Ella is een geweldig lieve, rustige en zeer zorgzame gastouder! We hadden ons niet beter kunnen wensen. Vanaf de eerste kennismaking zat het gevoel al goed, we hebben toen ook niet meer om ons heen gekeken naar andere gastouders. Wij hebben bewust voor een gastouder gekozen omdat wij de individuele aandacht en een huiselijke omgeving (kleine groep) belangrijk vonden. Onze dochter is vanaf 4 maanden oud 2 dagen per week bij Ella geweest en de laatste 1,5 jaar 1 dag per week.

Ella onderneemt veel met de kinderen, ze komen wekelijks met leuke knutselwerkjes thuis, ze besteedt veel aandacht aan de bijzondere feestdagen en uiteraard ook aan de verjaardag van het kind. Ook gaan ze veel naar buiten; wandelen in het park of lekker spelen in de tuin. Ze informeert je als ouder goed over je kind, bijv. stapjes die zijn gemaakt in de ontwikkeling of waar nog wat aandacht bij nodig is (ze schrijft ook wekelijks in een dagboekje van je kindje zijn/haar belevenissen op, erg leuk om terug te lezen).

Ella heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de opvoeding van onze dochter, deze opvangplek heeft onze dochter echt ervaren als een 2e huis (naast haar opa's en oma's), kortom een heel prettige en gezellige opvangomgeving!

Lieve Ella,

Enorm bedankt voor al je goede zorgen voor ons meisje (ook namens haar) de afgelopen 3 jaar en 8 maanden, je hebt dit geweldig gedaan!

Groeten,

Edwin en Jennifer
Thamsen Vossen
18-09-16 12:47:14
Mijn dochter heeft maar een half jaar bij Ella gezeten maar ze vond het super leuk. Ze wilde niet naar huis gaan op de momenten ik haar kwam ophalen. Ze heeft het leuk gehad en ik vond het zelf een fijne plaats om haar naartoe te brengen. Ella is heel lief voor de kinderen.
Valerie Zegger
23-08-16 21:40:00
Sinds november 2014 brengen wij ons zoontje met veel plezier bij de troetelberen. Hij was toen 3 maanden oud. Nu is hij 2 jaar en gaat hij 2 dagen in de week met heel veel plezier er naar toe. We zijn nog nooit met een rot gevoel naar ons werk gegaan omdat hij met een lach achter blijft en soms niet eens tijd heeft om afscheid te nemen. Ella is heel lief voor de kindjes en onderneemt veel met ze. Wij zijn blij dat wij voor deze opvang hebben gekozen! Pluspunt: wij hebben nog nooit andere opvang voor onze zoon moeten regelen omdat Ella ziek was!
Tonen: 5  10